Eloped Travel XL

Fullt utrustad, liten och behändig resescooter.

Travel XL har belysning och blinkers samt backspeglar. Styret är steglöst ställbart i olika lutningar. Stolen är mycket komfortabel och går att justera framåt och bakåt samt i sidled för lättare på- och avstigning.

Batteriet är löstagbart för uppladdning där det finns en elkontakt och instrumentpanelen är tydlig. Travel XL är utrustad med varukorg och det finns uttag för enkel montering av tillbehören kryckhållare och käpphållare.

Eloped Elite

Vår nyaste medlem i Elopedfamiljen, Eloped Elite - för härlig körglädje!

När du kör Eloped Elite sitter du bekvämt i en skön stol som är flyttbar framåt och bakåt så du kan ställa in så det blir så bra som möjligt för dig. Självfallet har den även blinkers, ljuslyktor både fram och bak och riktiga bromsljus.

Backspeglarna är rejäla och det är även däcken och stötdämpningen. Allt för bästa körkomfort. Instrumentpanelen är digital och Elite är dessutom försedd med ett USB-uttag. Den i ryggstödet integrerade packboxen är låsbar och det finns även ett dolt, låsbart utrymme under stolsätet.

Eloped Quattro

Den mest oömma modellen. Den passar dig som vill ta dig lite längre, lite snabbare och gärna utanför asfalten.

Quattro lämpar sig med sina rejäla däck även för t ex. golfbanan eller skogsstigen.

Stolen är ställbar för smidig av- och påstigning. Elopeden har belysning och blinkers och tydlig instrumentpanel. Quattro är utrustad med frihjulsknapp som gör det enkelt att flytta den för hand inomhus i trånga utrymmen.

Eloped Quattro GT

Eloped Quattro GT

Quattro är en oerhört populär modell.  I sin nya version är den här Quattron ännu lite stadigare, ännu lite bredare, ännu mer bekväm. Lika skön att köra som sin föregångare, om inte skönare. Och så kommer den i en snygg grafitgrå färg.

Stolen går att svänga så man kommer i och ur den enkelt och smidigt. Tydlig instrument-panel, backspeglar, blinkers och belysning samt uttag för enkel montering av tillbehör. Quattro har en lättåtkomlig frihjulsspak som gör det enkelt att vid behov flytta den för hand inomhus i trånga utrymmen.

Eloped Quattro GT Cabin

Eloped Quattro är en maskin med många användningsområden.

Vi har fått många önskemål om en Eloped med tak. Därför har vi nu glädjen att presentera den allra nyaste versionen: Eloped Quattro GT Cabin.

Den har samma prestanda som Eloped Quattro GT, med tillägget att den här maskinen även har tak så den skyddar mot vädrets makter. Vill man sedan lägga till skydd för vindar från sidorna så går det utmärkt. Hör med oss så berättar vi mer.

Eloped Arctic

Eloped Arctic är en favorit i vårt Nordic/Arctic-sortiment.

Den är en mycket kraftig, stabil och bekväm elscooter anpassad till vårt tuffa nordiska klimat. Med fyra stora hjul är den stadig och passar utmärkt till både stadskörning och i terräng.

Eloped Arctic har digital display med hastighetsmätare och klocka. Den visar även temperatur och hur många kilometer du har kört.

 

 

Eloped Nordic

Eloped Nordic är en mycket populär modell i vårt Nordic/Arctic-sortiment.

Eloped Nordic är också en kraftig och stabil elscooter och även den, som namnet avslöjar, anpassad till vårt tuffa nordiska klimat. Den har ett sportigt utseende med sina tre stadiga hjul. Eloped Nordic fungerar utmärkt i stadsmiljö och körningen är mjuk och följsam.

Den digitala kontrollpanelen visar både hastighet, antal körda kilometer, temperatur samt vad klockan är.